.

SKYDIVING

Kategori: Allmänt

Hejsan!

Idag var det dags för skydiving för mig och Elin. Vi Började iallafall med att åka buss i ca 2 timmar. När
vi äntligen kom fram så fick vi jag träffa min instruktör och vi satte på oss våra selar och efter det klev vi ombord på planet och flög i ca 15 minuter. Sedan var det dags för att hoppa ut och jag är glad att instruktören var den som bestämde när vi skulle hoppa för då fanns det ingen återvändo. Och själva hoppet var hur häftig som helst i ca en minute föll vi helt fritt och jag skrek nog mest hela tiden haha. Sedan när fällde ut fallskärmen så kunde man njuta av utsikten och jag fick även testa styra, superkul! Detta var verkligen en upplevelse och det absolut bästa jag gjort! Skulle hoppa fallskärm igen, alla dagar i veckan haha. 


Här kommer bilder, gud vad vi har skrattat åt dom haha!!

Bungy Jump!

Kategori: Allmänt

Hejsan!

Imorse blev det en tidig morgon då Elin skulle iväg och hoppa bungy jump. Följde med och kollade på och det såg verkligen läskigt ut att slänga sig rakt ut från flera meters höjd! Men jag ska ju göra sky divinig på fredag och det är ju ännu högre så är faktist riktigt nervös men tror det kommer bli super häftigt! Efter det var tanken att ta bussen tillbaka till hostelet men busschaffören sa inte till oss när bussen gick så vi blev kvar på bungy jump stället en timme längre!

Hungriga och rätt så trötta kom vi tillbaka till hostelet någon timme senare än tänkt. Så vi gick till köpcentrumet och åt lunch och sedan fixade vi med mobilerna så det går ringa här. Efter det gick vi vidare till det svenska caféet som finns här och köpte lösgodis och nu solar vi på stranden ( läs jag ligger i skuggan under en Palm för jag brände upp hela mig igår när vi var ute på barriärevet) 

Snart ska vi iallafall laga middag och sedan blir det drinkar och kortspel på hostelet! 

Ha det bäst!

The great barrier reef.

Kategori: Allmänt

Hejsan!

Sen sist jag skrev har det hänt en del. 

Jag har flyttat till ett annat hostel då det ingick in östkusten resan som jag har bokat. Mötte upp svenska Elin där så vi bor här tillsammans. Känns verkligen jättekul att få åka tillsammans med henne!

Idag har vi varit och snorklat på Barriärevet och det var lika fanatiskt som förra gången, det är verkligen så häftigt att få se alla fiskar och korallrev som finns där! Elin hade med sig sin gopro kamera så hon tog en massa fina bilder!

Imorgon ska hon iväg och hoppa bungy jump, det avstår jag men ska självklart följa med och kolla!