.

Text

Kategori: Allmänt

Hej Hej!

Har börjat packa litegrann ikväll och de slog mig just att det för guds skull sista februari imorgon! Kan inte förstå det och då äre alltså dags för hästskötarexamen om bara några veckor! Men ska bli skönt att få det bortgjort för sedan ska jag lägga all min energi åt att ta körkortet och förhoppningsvis så hör de av sig om jag har fått sommarjobb på några av det ställerna som jag sökt på! Så jag tror faktist inte att Mars kommer bli en sån dålig månad ;)
Äntligen lov!

Kategori: Allmänt

Hej Hej!

På förmiddagen red vi och bytte hästar hela 3 gånger! Började med Rusty, sedan Bernhard och sist Alfonso.  Vi tränade på ridvägar och gjorde skänkelvikningar och det gick bara bra!

Efter lunch hade vi ett test om foder och det kändes bra! Sedan löshoppade vi Virre och Sofus!

Nu väntar jag på att middagen ska bli klar sedan blir det stallet och packa inför Belgien!:D
:):)

Kategori: Allmänt

Hej Hej!

Idag hade vi longering och sitsträning på morgonen. Efter lunch knoppade vi och sedan pratade vi om doping och hade ett test om sjukdomar och hälsovård. 

När jag kom hem for jag ut med Moalina. Började med att rida bort mot Lindbergsvägen men det var så dåligt underlag där så blev endast skritt där. Så for och red ut i ängarna istället och idag var jag så jobbig med Moalina eftersom det blev mycket  skänkelvikningar  och då blev hon veklingen jättefin! Sedan jobbade jag mycket i traven där hon skulle gå i en samlad trav och i en avslappnad form och hon var SUPERFIN!! Min fina pålle :') Var ute i ca en timme sedan fick hästarna stå inne och äta eftermiddagshöet eftersom det var sånt äckligt väder ute.


Ska äta strax sedan blire plugg!