.

Helt slut.

Kategori: Allmänt

Är helt död efter denna jobbar vecka! Men det var riktigt kul och det kommer kännas ännu bättre när lönen kommer! :D 

Ska vila hela kvällen och imorgon blir det stan för att träffa Jessica :)

Kram!


Lördag

Kategori: Allmänt

Hejsan!
 
Imorse när jag och Ellen vaknade så ösregnade de ute så hästarna fick äta sitt hö inne medans vi åt frukost. Sedan släppte vi ut dom så vi kunde mocka osv :) När det var klart så for vi ut och motionerade Ture och Palmen. Blev en kort runda eftersom det regnade väldigt mycket och sedan tog vi in de andra hästarma eftersom de ösregnade och blåste, så de tyckte dom inte riktigt om. Efter lunch for vi ut på en skrittur med Fatin och Moalina sen avslutade jag med att köra en galet pigg Pysen! Förstår inte hur han kan vara så pigg när han gick intervaller igår haha.
 
Ikväll har min familj och morfar varit och ätit pizza på Don Vito och det var riktigt smarrigt!
Imorgon är det sista dagen att jobba, så då är det motionering av alla hästar som gäller + att packa ihop alla hästgrejer :)
 
Kram!
 
 

Shoppingdags

Kategori: Allmänt

Jag och Ellen har pratat om att fara till Umeå nu under jullovet och då blir det självklart en tur på hööks!
Är verkligen i ett stort behov utav ett nytt täcke till Moalina eftersom de hon har nu läcker in vatten :( Så hittade de perfekta med 200 grams fyllning på Hööks, så det ska jag verkligen köpa och färgen var ju också fin :) Sedan de svarta schabraket med lila kant och benlindor till de, så snyggt! Och kanske blir det lite ridkläder till mig haha :)