.

Fredag

Kategori: Allmänt

Hej!
Gick skola till 12 idag och sen blev det stan med vänner :) Köpte nya jeans,en mysig hoodie tröja och smink :) 
Efter det blev det krysset och sen blev det hemåt för att köra en sväng med Moalina i regnet :/
 
Nu  har jag & Ellen bakat 40 cupcakes och imorgon blir det till Burträsk för att vara med roligt folk!!!:D TAGGAR :D

Torsdag

Kategori: Allmänt

Halloj!

På skolan idag började vi med en ny kurs som heter entrepenörskap, vi ska lära oss att driva företag ungefär och det lät som om det skulle bli riktigt kul!!:D Sen hade vi hästkunskap där vi lärde oss om olika skador och sjukdomar, riktigt lärorikt! Sista lektionen var idrott och jag tycker inte alls om lacross!!

Efter skolan for jag hem och gjorde middag. Sista middagen med storasyster Agnes eftersom hon flyttar till Stockholm imorrn och även om vi kan vara väldigt osams ibland så kommer jag sakna henne väldigt mycket!<3 När vi hade skrattat färdigt åt William Spetz gick jag ut till stallet för att mocka, städa kaninburar och borsta Moalina :)

Imorgon är det ÄNTLIGEN fredag, ska på stan en sväng med vänner och sen blir det max mat med storebrosan :) Känns iaf som om denna helg kommer bli superbra :D Btk på lördag med underbart folk och sen ska jag hjälpa till i ladugården på söndag :D

Kram!

Update

Kategori: Allmänt

Hejsan!

Har haft fullt upp så har inte hunnit blogga :)

Igår blev det iallafall att köra intervaller med Moalina, körde bara 4 stycken nu såhär i början :) Och hon var så sjukt FIN!! Hon har verkligen en helt annorlunda power i sitt steg nu :D Ska iallafall börja med att köra intervaller en gång i veckan sen så blire väl snabbjobb på banan när transporten är klar :)

Har varit på skolan hela dagen, vi jobbade om hästens hovar och det var väldigt intressant!Sen rullade den på som vanligt :)
Blev att fara ut och rida Fatin ikväll och Ellen tog Moalina på en skrittur :) Imorgon blir det vila för Moalina.

Nu ska jag äta,sen kolla igenom kläderna jag ha fått av storasyster eftersom hon flyttar till Stockholm på Fredag <3

Kram!