.

Stadfesten dag 2

Kategori: Allmänt

Hejsan!

Igår blev det att vara andra kvällen på Stadsfesten :D Före det så blev det att vara hos Jesper med Ellen, Alle och Lös. Sedan åkte vi till Stadsfesten vid 9 :) Såg Magnus Uggla en stund och sedan träffade man massor med underbart folk :D Kvällen slutade på bästa sätt med att äta på krysset innan vi rullade mot Bureå :)

Idag så blev det att följa Alle till hans farmor och farfar. Medans han fixade med veden så gick ja till ridskolan med hans syster och sedan satt ja ute i det underbara vädret :D

Ikväll blev det ut en sväng med Moalian och imorgon hade jag tänk rida Pysen på ängen brevid oss! Hovarna håller då att rida på gräset :)

 

Stadsfesten Dag 1

Kategori: Allmänt

Hejsan!

Igår blev det att vara hos Lovisa med några härliga tjejer innan vi begav oss till Stadsfesten. Vi kom dit väldigt sent så hann varken se loreen eller Håkan men det kommer väl fler gånger!! Slutade kvällen på Max och sedan så Åkte jag och Alle till bureå :)

Vaknade halv 10 idag men Alle vakande inte föränn 12 så då åt vi mat och sen skjutsade han hem mig :)

Nu ska jag duscha sen taggar jag om för andra Stadsfesten dagen :D

Torsdag!

Kategori: Allmänt

Hejsan!

Idag så har jag spenderat dagen på stan tillsammans med kusinerna. Vi gick och kollade på karusellerna, åt mat på bigsmalj och shoppade litegrann!

Ikväll så blev det endast att borsta hästarna eftersom det blev så sent och dom var väldigt trötta så inatt sover som inne!

Blir ut med långvagnen imorgon och sedan Stadsfesten tagga!!!