.

FRASER ISLAND

Kategori: Allmänt

Hej!

I måndags begav vi oss i ösregn mot Fraser Island. Kan säga att just då var vi riktigt otaggad på att vara ute och campa i två dagar! 

Första dagen regnade det mest hela tiden men vi hade tur att det var uppehåll då vi stannade för att bada och få se en sandöken. Det var riktigt häftigt att få se. På kvällen blev det fest och det var jättekul även fast regnet öste ner!

Igår åkte vi till en flod där det var helt klart vatten och man kunde tillochmed dricka vattnet om man ville. Där kunde man iallafall lägga sig i vattnet och flyta med av strömmen. Inte så varmt i vattnet men riktigt kul! Efter lunchen åkte vi vidare till en strand där vi solade och badade. Sedan vandrade vi upp på ett berg och fick sen världen finaste utsikt över stranden. På kvällen var det fest under stjärnhimlen och vi tog en massa fina bilder som jag hoppas fotografen kan skicka.

Idag klev vi upp jättetidigt för att åka till en liten sjö men klarblått vatten, för att sola och bada. Sedan åkte vi tillbaka till rainbow beach där vi ska spendera natten. Imorgon åker vi vidare till noosa.Kommentera inlägget här: