.

SYDNEY OCH TANKAR

Kategori: Allmänt

Hejsan!

På fredag morgonen rullade bussen in i ett fruktansvärt varmt Sydney. Man ska inte klaga på värmen men det var otroligt jobbigt när man hade en stor tung ryggsäck att bära på.

Vi spenderade iallafall fredagen med att ta en promenad till operahuset och shoppa litegrann. Blev sjukt besviken på sydneys shopping då det bara var en massa dyra märkes butiker... Kvällen spenderade vi iallafall med våra svenska kompisar Cornelia och Emilia, vi åt middag på en riktigt dålig Kinarestaurang i chinatown, väldigt tråkigt dom man faktist tror att det ska vara bra mat där!

På lördagen hade vi tänkt åka ut till Bondi Beach men då det var mulet så blev det en dag på stan istället. På kvällen blev det avskedsmiddag med svenska gänget. Då Elin åkte vidare mot townsville, och Cornelia och Emilia åkte till Thailand.

Söndagen spenderade jag på ön Manly med en svensk tjej och sedan på kvällen åkte jag till mina kusiner som bor en bit utanför Sydney. Var verkligen superkul att få träffa dom!

De senaste dagarna har jag bara tagit det lugnt, har dragit på mig en förkylning så har varit skönt att bara slappa!

Har även gått och funderat på hur jag ska göra om jag ska stanna här ett till månad eller åka hem. Men mitt val blev iallafall att jag åker till Thailand imorgon och möter upp en svensk tjej där, så vi ska resa tillsammans i två veckor och sedan tar jag planet hem till Sverige 14 december. Känner att det var det rätta valet då jag inte hittat något jobb som jag verkligen vill ha och lönerna är inte heller det bästa så då kan jag lika gärna åka hem och jobba, och vem vet kanske åker jag tillbaka till Austarlien senare, mitt visum räcker ju endå ett år. 

Känns iallafall jätteskönt att få fira jul hemma tillsammans med min fina familj!